top of page

Om oss

Bjørn Lislegaard

Daglig Leder

Vi har lagt membran på heltid siden 2015. Vi er rett og slett fasinerte av membran. Vi vet hvor viktig funksjon den har. Vi har lagt alle våre membraner uten å ha registrert en eneste lekkasje, som bunner ut i prinsippet at det ikke er kompromisser i dette faget. Enten er det godt lagt og tett, eller så kan en bitteliten snarvei føre til at det tilsvarer dårlig arbeid, og i værste fall må badet pusses opp på nytt.

Vi har prosjektert et stort antall bad,og vi ser ofte konflikter mellom spesielt rør og membran. Dette lar seg alltid løse, når man er villig til å samarbeide. 

Alle arbeider som inkluderer membranlegger, bør få være med i prosjekteringen og planleggingen. Vi kommer for ofte til prosjekter for å legge membran, hvor entreprenør blir nødt til å gjøre endringer før membranen legges. Det betyr forsinkelser og kostnader for entreprenør, som kunne vært unngått ved å prosjektere sammen med oss.

Vi er ett selskap som er bygd opp med bred erfaring og kunnskap. Vi legger også membran tilrettelagt for mikrosement, dekorpuss og tynne fliser. 

Vår utdanning og sertifisering

 

Vår daglig leder Bjørn, er primus motor i membranfaget. Han begynte med tømring og ventilasjon på slutten av 1990 tallet. Først i 2015 fant han sitt fag. Og etter det har det blitt mye membran. Han har lagt et stort antall membraner ( nærmer seg 1000), og er innovativ og nytenkende med tanke på løsninger med membran. Dette kommer til nytte også ved lekkasjesøk, hvor vannlekkasjer ofte er vanskelige å lokalisere.

Dokumentasjon

 

Dokumentasjon har alltid vært et viktig element ved membran hos oss. Og med reglene ved den nye Avhendingsloven fra 1.jan 2022, vil dokumentasjonen bli viktigere enn noen gang. Fra den datoen, vil ikke boliger bli solgt med uttrykket ”som den er”. Så mye som mulig skal dokumenteres,  og det som ikke dokumenteres vil være med på å dra ned verdien på boligen. Et nytt bad uten dokumentasjon, vil automatisk få tilstand TG2, m.a.o. med store mangler.

Hos oss får du alt en dokumentasjon skal inneholde, og bilder som visuelt forklarer vår del av jobben.

bottom of page